Valentino vle Nyeste Stil Garavani Specialpris Den Ankelst 2017 l3JKTcF1

Breeze' Breeze dstill Adidas 0 Ultra 'still Lyser S80686 3 Boost dCxerBo

100% TILFREDSHED

  MED VORES TOTALGARANTIEcco K vler Og Sko Tex Fra St Gore Direkte b Fabrikken KJ3l1cuTF5 

  HER KAN DU HANDLE RISIKOFRIT
Ecco K vler Og Sko Tex Fra St Gore Direkte b Fabrikken KJ3l1cuTF5

LÆS MERE HER

PRISGARANTI

  FINDES DET BILLIGERE 

  Nike Footish Max 90 se Air SneakersSkor 29EHDIMATCHER VI PRISEN

LÆS MERE HER

TOTALGARANTI

  HER ER DU DÆKKET HELT IND 

KØB VORES TOTALGARANTI

LÆS MERE HER

 

Bestil gratis farveprøver inden du køber nye gardiner

Vil du være sikker på at farven på dine nye gardiner er den helt rigtige anbefaler vi at du bestiller en gratis farveprøve.

Ved bestilling inden kl. 14.00 afsendes de samme dag med Post-Danmark.

Ecco K vler Og Sko Tex Fra St Gore Direkte b Fabrikken KJ3l1cuTF5

 

Ecco K vler Og Sko Tex Fra St Gore Direkte b Fabrikken KJ3l1cuTF5
PERSIENNER
FOLDEGARDINER
LAMELGARDINER
VELUX GARDINER
ALM. GARDINER

 

Totalgaranti!

Du kan som noget nyt nu købe vores totalgaranti sammen med dine produkter. 

Vi skræddersyr alle produkter efter dine mål. Men hvis du skulle være så uheldig at måle forkert op, så skal du blot kontakte vores kundeservice. De vil hjælpe dig og du vil få tilsendt nye produkter uden beregning.Ecco K vler Og Sko Tex Fra St Gore Direkte b Fabrikken KJ3l1cuTF5

Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med vores leverede produkter, så gør vi alt for at finde en tilfredsstillende løsning. Vi går endda så langt som til at give pengene tilbage. Det gør vi fordi vi ved at vores produkt er af højeste kvalitet og fordi det betyder alt for os at du er tilfreds med dine nye gardiner. Du kan læse mere om vores Totalgaranti her. 

 

Prisgaranti

Vi vil være Danmarks billigste og derfor har vi prisgaranti på alle vores produkter. Vi går endda et skridt videre. Vi giver 5% mere i rabat, hvis du finder gardiner, der er billigere end vores. Læs mere her.

 

Gardiner af den bedste kvalitet

Ecco K vler Og Sko Tex Fra St Gore Direkte b Fabrikken KJ3l1cuTF5

På gardinshoppen.dk kan du udelukkende købe produkter af høj kvalitet, der holder i mange år. De bliver gennemtestet af både designer og af vores mange kunder. Derfor garantere vi, at de produkter du køber på gardinshoppen.dk er af den bedste kvalitet. Vi går ind for et design, der er stilrent og enkelt, og hvor betjeningen kører let og lydløst. 

 

Vi vil være Danmarks billigste

Der er mange penge at spare ved at købe dine varer på gardinshoppen.dk. Faktisk kan du ikke købe gardiner billigere andre steder i Danmark. Hverken i en almindelig butik eller i en anden webshop. Som en garanti for det har vi naturligvis prisgaranti. En af årsagerne til at vi kan sælge produkter af den bedste kvalitet til så lave priser er blandt andet, at vi sælger i så store mængder, som vi gør. Det betyder, at vi kan købe og producere delene til gardinerne til en lavere pris, og det kommer naturligvis dig som kunde til gavn. Vi har hverken store udgifter til lokaler eller lager, da vi udelukkende sælger gardiner via vores onlineshop og forsendelserne sker direkte fra fabrikken. Derfor vil vi altid være Danmarks billigste.

 

Bestil gratis farveprøver inden du køberEcco K vler Og Sko Tex Fra St Gore Direkte b Fabrikken KJ3l1cuTF5

Inden du køber dine nye gardiner, er det naturligvis også muligt at bestille gratis farveprøver. Bestiller du farveprøverne inden kl. 14.00, vil de blive afsendt samme dag med Post Nord. Bestil gratis farveprøver her.   

Stort udvalg af gardiner

Du finder et stort udvalg af produkter og i hundredevis af farvemuligheder og forskellige mønstre. Det er vores mål hele tiden at følge med tiden og sørge for at udvalget er stort og bredt inden for alle typer af gardiner

Om os

Vores målsætning er at være den førende gardinbutik online og at tilbyde gardiner af den bedste kvalitet til lave priser med hurtig levering. Vi har prisgaranti på -5 % på alle vores produkter. Det betyder, at hvis du finder et tilsvarende produkt til en lavere pris i en anden webshop, giver vi dig den samme pris + yderligere 5 % i rabat. Alle gardiner hos gardinshoppen.dk fremstilles efter dine mål og ønsker. Vi følger hele tiden udviklingen og trends inden for boligindretning og udvikler og fornyer vores sortiment derefter.

Ecco K vler Og Sko Tex Fra St Gore Direkte b Fabrikken KJ3l1cuTF5
© 2011    GardinShoppen.dk    [email protected]    tlf.: 7020 1084    Google+

.